Klienten
YOUROPE er interesseorganisasjonen for Europeiske musikkfestivaler. YOUROPE har lansert et nettverktøy: Green'N'Clean, som gir deres medlemmer tilpassede råd for å gjøre arrangementene deres grønnere. I mars 2008 lanserte de også Green'N'Clean Award, en premie som fremhever miljøvennlige festivaler. Dette initiativet garanterer at tiltak for å spare energi og som bevarer våre naturlige ressurser blir implementert og åpent kommunisert.
Premien
Den utdeles kun for YOUROPE-medlemmer og inneholder en selvvurdering som blir fylt ut av festivaler og deretter gjennomgått av YOUROPE-representanter. Selvvurderingen inneholder tiltak innført innenfor bærekraftig ledelse, transport og mobilitet, avfallshåndtering, camping, energieffektivitet og strøm, mat og drikke, innkjøp, vannforsyning, land og lyd, forurensning, samt kommunikasjon.
Resultat
Greener Events evaluerte og oppdaterte Green'N'Clean sitt premie-konsept og spørreskjema sammen med Jan Holger Schmidt fra Sounds for Nature i Tyskland. Oppdateringen ble lansert på Eurosonic Noordenslag i januar 2015.