Når?
2017 - Today
Klienten
Dyrk nabolaget var et gratis arrangement over to dager i et nabolag i Oslo; en nabolagsfestival i bakgården med blant annet marked, aktiviteter for barna, grønne gründere, matservering, råd og tips om alt man trengte for at det skal spire og gro på balkongen eller i hagen. Med arrangementet ønsket man å lage aktiviteter og skape opplevelser som kobler bønder og byfolk slik at både store og små får en litt annerledes helgeopplevelse, og sette en ny standard for innovasjon og bærekraftig byutvikling.
Hva vi gjorde
Greener Events ble hyret for å være prosjektleder for Dyrk Nabolaget! Dette gikk blant annet ut på å utvikle konseptet og den overordnede ansvarlige for innholdet og oppsett av arrangementet. Greener Events var dedikert for å sette sammen et program som ville engasjere folk i alle aldre og ha et godt utvalg av aktiviteter, så vel som å finne partnere for programmet for å sikre finansielt grunnlag.
Resultater
Vi har lykkes med å lage et populært arrangement og møteplass som forener nabolaget, samt engasjert barn i å dyrke egen mat i en urban setting.