Når?
2015 - 2019
Klienten
by:Larm er en årlig konferanse- og musikkfestival som fremmer den nordiske musikkindustrien. Over tre dager kan artister og interesserte i musikkindustrien gå på seminarer, workshops, Nordic Music Award utdelingen, og på hundrevis av konserter i små og store spillesteder i Oslo sentrum. Selv et tre-dagers arrangement kan ha en påvirkning på klimaendringene og på miljøet. by:Larm er dedikert til å minimere klimaavtrykket til festivalen så mye som mulig.
Hva vi gjorde
I 2015 bestemte festivalen å bli sertifisert gjennom Stiftelsen Miljøfyrtårn. Greener Events styremedlem Linnéa Svensson var ansvarlig for festivalens konferanseprogram, og det var en gylden mulighet og synergieffekt for å utvikle et prosjekt der både publikum og festivalens ansatte ble mer bevisste på miljøavtrykket til festivalen.
Resultater
Basert på 'Green Event' retningslinjene, var resultatene av prosjektet følgende:

Overgang til mer miljøvennlige og sertifiserte produkter og tjenester. Bedre koordinering innenfor festivalen førte til at flere ressurser ble gjenbrukt og resirkulert. Flere av produktene som ble kjøpt inn var også kortreiste.